[tabs style=”modern”]

[tab title=”Informació”]

A qui va dirigit ?

El casal és de ciclisme infantil i està pensat per a nens i nenes de 6 a 14 anys, sense tenir en compte el seu nivell sobre la bicicleta de muntanya, simplement que els agradi aquest esport i tinguin ganes d’aprendre i conèixer noves experiències en el món del ciclisme.

Què hi faran ?

A banda del ciclisme de muntanya coneixeran altres modalitats de la bici com el Biketrial o petites nocions de ciclisme de carretera. No tot serà bici al casal ja que hi haurà estones d’esbarjo, d’activitats esportives com ara jocs o diferents esports, xerrades tècniques relacionades amb el ciclisme i l’esport en general, activitats d’aigua, piscina…

Cada setmana es programarà una excursió diferent per conèixer altres llocs i viure noves experiències amb la bicicleta de muntanya.

Els Casal es farà amb grups segons nivell tècnic de cada participant, ajustant-se així al màxim per poder treballar de la millor forma possible.

I com a festa final de campus organitzarem una cursa i altres activitats amb bicicleta amb tot el parament de les competicions oficials

 

Per a més informació o dubtes: tribiketrainer@tribiketrainer.com

 

[/tab]

[tab title=”Instal·lacions”]

El casal el realitzarem a la zona esportiva de Fornells on disposem de varis circuits per a la pràctica del ciclisme.

Com arribar 

[/tab]

[tab title=”Inscripcions”]

PREUS

Hi ha dos tarifes per el campus en funció de la data d’inscripció que es detallen a continuació:

320€ fins al 15 de maig de 2015

Famílies amb dos germans: 300€/participant

390€ fins el 20 de juny de 2015 (tancament d’inscripcions)

Famílies amb dos germans: 355€/participant

Com fer l’inscripció?

Realitzar transferència al número de compte de Tribiketrainer S. C. ES86 0081 1717 1600 0103 5412 amb el concepte:

“Campus Estiu nom i cognoms participant”

Un cop realitzada, enviar comprovant juntament amb fotocopia del DNI i fotocopia de la llicència federativa en curs al correu tribiketrainer@tribiketrainer.com amb la prèvia inscripció a la web del club mitjançant formulari on-line. També caldrà adjuntar l’autorització.

inscripcions tancades

[/tab]

[tab title=”Documents”]

Reglament de Règim Intern

Document d’Autorització

[/tab]

[tab title=”Organitzador”]

El club BTT Fornells que és l’entitat organitzadora del Campionat de Catalunya infantil que tindrà lloc el mateix dia 11 de juliol a partir de les 15h de la tarda a Fornells de la Selva, una entitat ja històrica dins del BTT a Catalunya i la província de Girona, amb una escola de ciclisme amb 12 anys d’antiguitat.

Tribiketrainer S. C. amb la col·laboració del Club BTT Fornells organitza aquest campus. Tribiketrainer és actualment el coordinador de l’escola de ciclisme del Club BttFornells entre d’altres i té un llarg historial en la gestió i coordinació d’escoles de ciclisme, casals i campus a la provincia de Girona per a nens i nenes. Tots els monitors de Tribiketrainer estan titulats i tenen experiència en el ciclisme de base.

TRIBIKETRAINER

www.tribiketrainer.com

[/tab]

[tab title=”Patrocinadors”]

logo_bikingambisist     grupauto

zeroflatz Logo-Megamofederació

[/tab]

[/tabs]