Presentació Activitats del CLUB

Moltes novetats aquest 2015

Aquest divendres dia 20 de febrer a les 19:30 a la sala d’actes de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, farem la presentació de l’equip i de les diferents activitats per l’any 2015.

Enguany amb moltes novetats…

Com serà el  nou format de LATRAMUN en la que ja no hi haurà categoria de RUN i en canvi hi haurà una nova modalitat que serà LA TRAMUN30. També s’inclouran altres novetats que s’aniran desvetllant en els propers dies, amb l’objectiu de dinamitzar i difondre el màxim possible la nostra prova més emblemàtica. Aquesta serà la XVII edició de LATRAMUN.

Entre les proves que s’organitzaran aquest 2015 hi haurà a més…

El Campionat de Catalunya de BTT el dia 12 de juliol, en el que es recupera el circuit de 10km i que segur tindrà una gran afluència de competidors i d’aficionats del ciclisme.

El Campiona de Catalunya de BTT el dia 11 de juliol infantil que a més inclourà un CAMPUS la mateixa setmana organitzat pel club i per TRIBIKETRAINER obert a tots els nens i nenes que vulguin millorar el seu nivell.

I per últim organitzarem  el dia 20 de setembre  el Campionat de Catalunya de ENDURO juntament amb el club de BTT de Sant Gregori, una modalitat que està guanyat molts adeptes i que ens fa molta il·lusió poder organitzar.

Us hi esperem!!