EL CLUB BTTFORNELLS ha fet la presentació de la Temporada 2017

EL CLUB BTTFORNELLS ha fet la presentació de la Temporada 2017 amb el punt de vista posat en l’escola, l’equip de competició i l’organització de La Tramun

 
Fornells de la Selva, 11 de març – Aquest divendres el Club BTTFonells ha presentat la Termporada 2017 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Fornells de la Selva davant d’un centenar persones.
Aquest 2017 el Club  vol continuar la tasca feta durant els últims anys amb una promoció decida de l’escola de ciclisme que compta amb 65 nens i nenes i cinc monitors coordinada per Tribiketrainer. Les activitats del 2017 a més de l’escola comptarà amb un stage, un campus esportiu, la organització de dues proves infantils i la participació a les curses de les comarques Gironines.
L’equip de competició comptarà aquest any amb un nombrós grup de joves en les categories de cadet i junior que pretén donar continuïtat a l’escola amb classes de tecnificació a càrrec del campió d’Espanya d’Enduro Guillem Sanz  i entrenaments de qualitat amb seguiment per GPS i recollida de dades a partir de l’aplicació TrainingPeaks a càrrec de Gabriel Campistol tècnic de Tribeketrainer. 
Entre els objectius de l’equip de competició hi haurà la Copa Catalana i l’Open de Girona a més del Campionat de Catalunya. Amb participació de corredors en totes les categories M-50, M-40, M-30, Èlit, Sub-23, Junior i Cadet.
La Tramun clourà la temporada repetint categoria UCI amb una imatge renovada i amb l’objetiu de repetir la gran participació de corredors internacionals i de comptar també amb una gran participació infantil a La Tramunkids.
Per últim cal destacar el suport de socis, corredors,  institucions i patrocinadors sense els quals no seria possible un projecte que és de tots.
Junta BTTFornells