40 km de LaTramun

LATRAMUN HA ESTRENAT AQUEST MATÍ LA PART FINAL DEL RECORREGUT. 

Gran participació amb gent de tots els nivells que han gaudit d’una gran jornada de pur BTT.

Girona, 17 de gener de 2015.- Aquest matí el nostre club ha celebrat la pedalada popular per provar una part del nou recorregut de LaTramun 2016. Un total de 451 bikers han participat a la cursa que ha començat a les 10:00h del matí des del Pavelló de Fontajau de Girona. Després de 5h i 15min s’ha donat per finalitzada la prova.

El bon temps ha acompanyat la jornada, tot i el fred de primera hora del matí. Els participants que no coneixien LaTramun els ha sobtat la duresa del recorregut, malgrat tenir només 800m de desnivell positiu.

El primer en arribar ha estat Joan Llordella de l’equip “BUFF PRO-TEAM”, amb un temps de només “1h 58min”, seguit d’Albert Mendoza del nostre equip de competició “BIKING POINTAMBISIST” a 2min 26s. El tercer ha estat Gerard Minoves de l’equip “EXTREMBIKE”, amb un temps de 2h 2 min. La primera dona en creuar la línea d’arribada ha estat Estefania Gómez, amb un temps de 2h 50min.

A l’arribada, Joan Llordella n’ha destacat: ”La bellesa del recorregut a la que ja ens té acostumbrats LaTramun, però aquest nou tram final té un nivell inferior als que es troba en la primera part del recorregut”.

La jornada d’avui ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i al patrocini de l’empresa Volkswagen-Autopodium qui ha patrocinat la cursa.